Wie zijn wij

Al meer dan negentig jaar is het Wentzel B.V. een begrip in de loodgieters- en installatiebranche. Als leverancier van non-ferro metalen voor de bouw, gereedschappen en machines neemt Wentzel een marktleidende positie in. Wentzel vertegenwoordigd gerenomeerde merken zoals RHEINZINK (titaanzink), Halcor (koperen buis) en Schlebach (machines). Vanuit een centraal magazijn in Amsterdam worden dagelijks vanuit voorraad de afnemers in heel Nederland beleverd. Het klantenprofiel van Wentzel bestaat uit professionele dak-, sanitaire en bouwgroothandelaren.

Wentzel is specialist op het gebied van non-ferro metalen. Wij adviseren onze klanten, maar ook de ontwerpende en uitvoerende partijen in de bouw. Met een eigen productieafdeling produceren wij onder andere dakgoten, deklijsten en daksystemen op maat.  Daarnaast verzorgen wij praktijkopleidingen in de verwerking van RHEINZINK en bladlood.

Missie
Op basis van langdurige klantrelatie en persoonlijke aandacht de behoeftes van de klant invullen en te ‘ontzorgen’ en daarmee een solide partnerschap vormen. Oplossingen op niveau bieden en goed bereikbaar zijn. Kennis en kunde overdragen, service bieden en met een ondernemersmentaliteit de klant bedienen.

Visie
Het kwalitatief beste, complete en meest innovatieve assortiment hebben dat breed beschikbaar en eenvoudig te verwerken is. Het assortiment continu verbeteren en uitbreiden om dit ook in de toekomst zo te zijn. De bewuste keuze voor ons assortiment bij alle doelgroepen stimuleren.