Werken bij Wentzel

Vacature: Allround verkoper binnendienst

Lijkt jou het leuk om te werken bij een dynamisch bedrijf waar een hoge mate van zelfstandigheid wordt gevraagd? Kan jij de juiste prioriteiten stellen en ben je graag bezig met afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wentzel is groothandel en importeur van non-ferro metalen voor de bouw en industrie. Het assortiment bestaat uit daken, gevels en producten voor regenwaterafvoer in zink, koper en lood. Al 100 jaar is Wentzel B.V. een begrip in deze markt en neemt zij een marktleidende positie in. De klanten van Wentzel zijn de technische vak groothandel actief in de bouw en installatiesector. Je werkt in een hecht team waar samenwerking en inzet centraal staan. Het bedrijf telt momenteel 28 medewerkers.

De verantwoordelijkheid die jij gaat dragen is voornamelijk het afhandelen van verkooporders en offertes, maar tevens ben je ook het aanspreekpunt voor de interne logistiek en productie afdeling. Daarnaast ben je belangrijk voor onze klant en kan je advies geven over de toepassing van onze producten. Het klantcontact gaat veelal telefonisch en per email. Wentzel hecht veel waarde aan zijn klanten, het is daarom van belang dat je een goede relatie met de klant wil opbouwen en de klant enthousiast en professioneel te woord kan staan.

Je zal kennis moeten opdoen voor deze functie. De eerste weken ga je meelopen binnen de verschillende afdelingen van Wentzel. Hierna zal je door je collega’s op de verkoopafdeling worden ingewerkt.

Wat vragen wij van jou?

  • Goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden

  • MBO/HBO opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau

  • Sterk in communicatie, oog voor detail en accuraat

  • Klant- en servicegerichte instelling

  • Enige werkervaring in de bouwsector is een pre! Interesse een must!

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een dynamische organisatie die altijd in ontwikkeling is. Je komt te werken in een informeel team waarbij er snel wordt gecommuniceerd, eigen initiatief en het meedenken aan de juiste oplossingen wordt dan ook gewaardeerd. In eerste instantie betreft het een functie voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.
Soort dienstverband: Fulltime – 40 uur per week

Heb je interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar s.wentzel@wentzel.nl.
Neem voor meer informatie contact op met Sanne Wentzel (Operationeel Manager) via 020-4352006 of s.wentzel@wentzel.nl

publicatiedatum: 5 januari 2022