GEREEDSCHAPPEN EN MACHINES

Wentzel levert diverse handgereedschappen voor de verwerking van non-ferro metalen. Dit zijn diverse scharen, kant- en zettangen, felsgereedschap, diverse hamers en lood- en zinkkloppers.

De gereedschappen zijn zonder uitzondering van zeer hoge, professionele kwaliteit. De merken die verkocht worden zijn o.a. RAU, Stubai en MASC.

Voor een volledig overzicht van de gereedschappen verwijzen wij u naar ons on-line leveringsprogramma.

Schlebach machines

Schlebach is producent van zeer hoogwaardige profileer-, snij-, rolvorm- en stansmachines. Deze machines zijn speciaal ontwikkeld voor de productie van dak- en gevelbekledingen in non-ferro metalen. Machines die door Schlebach worden geproduceerd zijn onder andere felsprofileermachines, stansunits, universele profileermachines en felsmachines. Voor iedere machinale bewerking is een Schlebach machine leverbaar!

Schlebach produceert deze machines en apparaten al meer dan 25 jaar in het Duitse Friedewald en exporteerd deze wereldwijd. Wentzel B.V. is de exclusieve leverancier van Schlebach in Nederland.

De profileermachine 'QUADRO' is een zeer succesvolle Schlebach machine voor het rolvormen van diverse felssystemen, plankpanelen en U-profielen. Door de verwisselbare cassette is deze machine universeel inzetbaar. Lengtes en aantallen kunnen automatisch worden ingevoerd.

Een selectie van de typen machines staan in het leveringsprogramma. Indien u de volledige catalogus wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Wentzel BV.